آیا سیب برای کاهش وزن مفید است یا چاق کننده است؟

 

سیب دارای خواص متعددی است که احساس سیری را افزایش می دهد، که ممکن است با کاهش کالری دریافتی به کاهش وزن کمک کند.

تحقیقات نشان می دهد که گنجاندن سیب در یک رژیم غذایی متعادل ممکن است باعث کاهش وزن و بهبود سلامت کلی شود.

به عنوان مثال، سیب دارای خواص متعددی است که می تواند کنترل قند خون، سلامت قلب و عملکرد مغز را بهبود بخشد.

در مورد کاهش وزن، باید توجه داشت که سیب پر آب، کم کالری و در کل کم کالری است.

آنها همچنین دارای فیبر بالایی هستند که ممکن است باعث سیری و کاهش اشتها و در نتیجه کنترل وزن شود.

چگالی کالری کم

یک سیب با اندازه متوسط ​​حدود 86 درصد آب است. غذاهای پر آب کاملا سیر کننده هستند که اغلب منجر به کاهش کالری دریافتی می شود.

آب همچنین باعث کاهش تراکم کالری غذاها می شود. به عنوان مثال، یک سیب با اندازه متوسط ​​حدود 95 کالری دارد.

چندین مطالعه نشان می دهد که غذاهای کم کالری باعث سیری، کاهش دریافت کالری و کاهش وزن می شود.

در یک مطالعه قدیمی‌تر از سال 2008، سیب منجر به کاهش کالری دریافتی و کاهش وزن شد، در حالی که کوکی‌های جو دوسر – که تراکم کالری بالاتری داشتند اما محتوای کالری و فیبر مشابهی داشتند – اینطور نبود.

سرشار از فیبر است که باعث کاهش وزن می شود

یک سیب با اندازه متوسط ​​حدود 4 گرم فیبر دارد که با توجه به کالری کم آن، مقدار زیادی فیبر در نظر گرفته می شود. این باعث می شود که سیب به یک غذای عالی تبدیل شود تا به شما در تامین فیبر توصیه شده خود کمک کند.

بسیاری از مطالعات نشان می دهند که مصرف زیاد فیبر با کاهش وزن بدن و کاهش خطر چاقی مرتبط است.

خوردن فیبر می تواند هضم غذا را کند کند و باعث شود با کالری کمتر احساس سیری کنید.

فیبر همچنین می تواند سلامت گوارش شما را بهبود بخشد و باکتری های خوب روده شما را تغذیه کند و به سلامت متابولیک و کنترل وزن کمک کند.

خیلی دلچسب ترکیب آب و فیبر موجود در سیب باعث سیری باورنکردنی آنها می شود.

در یک مطالعه در سال 2020، مشخص شد که سیب های کامل به طور قابل توجهی سیر کننده تر از سس سیب یا آب سیب هستند.

علاوه بر این، مصرف سیب نسبت به غذاهایی که فیبر ندارند بسیار بیشتر طول می کشد. مدت زمان غذا نیز به سیری کمک می کند.

اثرات سیر کننده سیب می تواند اشتها را کاهش داده و منجر به کاهش وزن شود.

فواید برای کاهش وزن

محققان پیشنهاد کرده اند که قرار دادن سیب در یک رژیم غذایی متعادل ممکن است باعث کاهش وزن شود.

در مطالعات انجام شده روی زنان دارای اضافه وزن که از رژیم غذایی کم کالری یا کاهش وزن پیروی می کنند، مصرف سیب با کاهش وزن مرتبط است.

در یک مطالعه در سال 2008، زنان به طور منظم سیب، گلابی یا کوکی‌های بلغور جو دوسر – غذاهایی با محتوای فیبر و کالری مشابه – می‌خوردند. پس از 12 هفته، گروه های میوه 2.7 پوند (1.2 کیلوگرم) از دست دادند، اما گروه جو دوسر کاهش وزن قابل توجهی نشان نداد.

محققان همچنین به 50 نفر در روز 3 عدد سیب، 3 گلابی یا 3 کلوچه جو دوسر دادند. پس از 10 هفته، گروه جو دوسر تغییری در وزن مشاهده نکردند، اما آنهایی که سیب خوردند 2 پوند (0.9 کیلوگرم) از دست دادند.

علاوه بر این، گروه سیب کالری دریافتی خود را به طور کلی 25 کالری در روز کاهش داد، در حالی که گروه جو دوسر کمی کالری بیشتری مصرف کرد.

در یک مطالعه 24 ساله بر روی 124086 بزرگسال، افزایش مصرف فیبر و میوه های غنی از آنتی اکسیدان، مانند سیب، با کاهش وزن مرتبط بود. کسانی که سیب خوردند به طور متوسط ​​1.24 پوند (0.56 کیلوگرم) از دست دادند.

سیب نه تنها باعث کاهش وزن در بزرگسالان می شود، بلکه ممکن است کیفیت کلی رژیم غذایی را بهبود بخشد و خطر چاقی را در کودکان کاهش دهد.

نحوه پوست کندن سیب

سایر مزایای سلامتی مرتبط با سیب علاوه بر کاهش وزن، چندین فواید دیگر نیز دارد.

این هم یک مقاله دیگه که فکر می کردیم خیلی می تواند در روند کاهش وزن شما تاثیر بسزایی داشته باشد برای رزرو نوبت می توانید با شماره 05138549405 تماس بگیرید

تراکم مواد مغذی

سیب حاوی مقادیر کمی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است و به دلیل محتوای ویتامین C و پتاسیم خود به خوبی شناخته شده است. این میوه همچنین حاوی ویتامین K، ویتامین B6، منگنز و مس است.

 

لایه برداری به ویژه غنی از ترکیبات گیاهی است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد و فواید سلامتی بسیاری را ارائه دهد.

شاخص گلیسمی پایین

سیب دارای شاخص گلیسمی پایین (GI) است که میزان افزایش قند خون را پس از خوردن اندازه گیری می کند.

غذاهای با GI پایین می توانند کنترل قند خون و مدیریت وزن را آسان تر کنند زیرا به جای افزایش سطح قند خون، به متعادل نگه داشتن سطح قند خون کمک می کنند.

برخی شواهد همچنین نشان می دهد که رژیم غذایی با GI پایین ممکن است به پیشگیری از دیابت، بیماری قلبی و برخی سرطان ها کمک کند.

سلامت قلب

ترکیبی از مواد مغذی موجود در سیب ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

نشان داده شده است که سیب سطح کلسترول و التهاب بدن شما را کاهش می دهد، که فاکتورهای کلیدی برای سلامت قلب هستند.

مطالعات دیگر نشان داده اند که غذاهای غنی از آنتی اکسیدان، مانند سیب، ممکن است خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش دهد.

اثرات ضد سرطانی

فعالیت آنتی اکسیدانی سیب ممکن است به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان کمک کند.

تحقیقات انجام شده در سال 2016 مصرف سیب را با پیشگیری از سرطان ریه در بزرگسالان مرتبط می کند.

علاوه بر این، نشان داده شده است که خوردن حداقل یک سیب در روز خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، سینه، تخمدان و روده بزرگ را کاهش می دهد.

عملکرد مغز

طبق مطالعات حیوانی، آب سیب ممکن است به پیشگیری از زوال ذهنی و بیماری آلزایمر کمک کند.

در مطالعه‌ای در سال 2004 روی موش‌ها، آب سیب با کاهش میزان گونه‌های مضر اکسیژن فعال (ROS) در بافت مغز، زوال ذهنی را کاهش داد.

آب سیب همچنین ممکن است انتقال دهنده های عصبی را که برای عملکرد بهینه مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمر مهم هستند، حفظ کند.

موارد ضروری

سیب منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها، فیبر، آب و چندین ماده مغذی است. بسیاری از اجزای سالم موجود در سیب ممکن است به سیری و کاهش دریافت کالری کمک کنند.

گنجاندن این میوه در یک رژیم غذایی سالم و متعادل می تواند برای کاهش وزن مفید باشد.

 

منبع:

https://www.healthline.com/nutrition/how-apples-affect-weight#takeaway

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Share
Share