6 غذایی که برای پیشگیری از بیماری قلبی باید بخورید
رژیم غذایی شما نقش زیادی در سلامت قلب شما دارد. این امر به ویژه در مورد زنان و سایر افرادی که در بدو تولد به آنها زن اختصاص داده شده است، که احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی نسبت به مردان و افرادی که در بدو تولد به آنها اختصاص داده شده است، بیشتر است. بر اساس گزارش انجمن قلب آمریکا، بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در میان زنان بالای 25 سال است و از هر چهار زن در ایالات متحده، یک مورد مرگ و میر ناشی از آن است. گفته می شود، شما می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی را از طریق یک رژیم غذایی سالم و ورزش کاهش دهید.
وقتی صحبت از سلامت قلب و رژیم غذایی می شود، همه ما در مورد غذاهایی که نباید بخوریم شنیده ایم. از گوشت قرمز، پنیر و هر چیز سرخ شده دوری کنید، ما آن را دریافت می کنیم. اما صحبت در مورد آنچه که نباید بخوریم کمی افسرده کننده است. در عوض، من می خواهم نکاتی را به شما ارائه دهم که به معنای واقعی کلمه می توانید از آنها لذت ببرید.
در اینجا شش ماده غذایی که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید تا خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید، آورده شده است.
ماهی سالمون
گوشت قرمز ممکن است برای قلب شما بهترین نباشد، اما گوشت سالمون مطمئناً اینطور است. امگا 3 موجود در ماهی قزل آلا ممکن است از ریتم نامنظم قلب جلوگیری کند، خطر لخته شدن خون در رگ ها را کاهش دهد، نسبت کلسترول خوب به بد را بهبود بخشد و از آسیب دیدن کلسترول که باعث انسداد رگ ها می شود، جلوگیری می کند.
نکته آشپزی: فیله ای را با ماریناد یا مایه دلخواه آماده کنید و روی گریل بپزید (نکات اضافی برای استفاده از تخته های کباب چوبی). یک طرف سبزیجات (مارچوبه، گل کلم، کلم بروکلی) اضافه کنید و یک وعده غذایی سالم برای قلب خواهید داشت. حتما یک تکه ماهی را برای یک غذای ماکارونی یا سالاد آینده ذخیره کنید.
سیر
مطالعات نشان می دهد که سیر می تواند به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند. این غذای خوشمزه بر فشار خون، تجمع پلاکتها، سطح تری گلیسیرید سرم و سطح کلسترول تأثیر مثبت میگذارد که همگی باعث سلامت قلب شما میشوند.
نکته آشپزی: اگر سیر را در دستور العمل های ایتالیایی خود قرار نداده اید، وقت آن رسیده است که شروع کنید. یک میخک را خرد کرده، در تابه ای با کمی روغن زیتون بریزید و به پاستاها و غذاهای گوشتی خود طعم خاصی بدهید.
پرتقال ها
معلوم شد که مادران فوتبالی درست می گویند. برش های پرتقال به جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول کمک می کند. کلسترول اکسید شده به دیواره سرخرگ ها می چسبد و پلاک تشکیل می دهد. این پلاک می تواند به اندازه ای بزرگ شود که جریان خون را در رگ های خونی کوچک مسدود کند و باعث حمله قلبی یا سکته شود.
نکته آشپزی: خوب، پس پختن پرتقال سخت است. اما هنگامی که آنها را پوست می گیرید و برش می دهید، افزودنی عالی به یک سالاد یا میان وعده مستقل می شوند.
ساردین
اگرچه ممکن است آنها بهترین شهرت را نداشته باشند، اما این ماهی های کوچک فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم و نیاسین هستند. نیاسین یک ویتامین B مهم است که می تواند HDL را افزایش دهد که به عنوان کلسترول “خوب” نیز شناخته می شود. در واقع، بسیاری از کارشناسان سلامت، ساردین را غذای مغز می دانند.
سلامت قلب با مصرف میوه جات
نکته آشپزی: آنها را تازه روی گریل امتحان کنید یا از کنسرو ساردین بسته بندی شده در روغن روی سالاد، ساندویچ یا سس استفاده کنید.
گردو
آجیل یکی دیگر از منابع خوب امگا 3 است. آنها حاوی آلفا لینولئیک اسید (ALA) هستند که تحقیقات نشان می دهد ممکن است به آریتمی قلبی کمک کند. اگرچه آنها سرشار از چربی هستند، اما بیشتر آنها چند غیراشباع هستند، “چربی های خوب” در نظر گرفته می شوند و تأثیر مطلوبی بر کلسترول دارند.
نکته آشپزی: از یک مشت آجیل برای اضافه کردن طعم ترش به سالاد، پاستا، کلوچه، کلوچه و حتی پنکیک استفاده کنید. یا فقط مقداری را به عنوان یک میان وعده بعد از ظهر سریع و آسان درست کنید.
آلو خشک
آلو ممکن است غذایی باشد که شما آن را با یک مادربزرگ شیرین دوست میدارید، اما اگر قصد دارید تا سنین پیری زنده بمانید، ممکن است بخواهید صفحهای از کتاب آشپزی مادربزرگ را بردارید. آلو سرشار از فیبر است و LDL را جذب می کند که به آن کلسترول بد نیز می گویند. آلو همچنین حاوی سطوح بالایی از آهن است و ممکن است از شما در برابر سرطان روده بزرگ محافظت کند.
نکته آشپزی: خورش به و آلو را امتحان کنید، یا اگر نمی توانید آلو بخورید، آب آلو بنوشید.
گاهی اوقات سلامت ارگانهای بدن از اهمیت بالایی برخوردار است که با یک سبک زندگی درست می توان سلامتی بدن را تضمین نمود. استفاده از مشاوره تخصصی رژیم درمانی توسط افراد خبره می تواند نکته طلایی برای رسیدن به سلامتی قلبی و عروقی باشد
https://drexelmedicine.org/blog/overview/6-foods-women-should-eat-to-prevent-heart-disease/